Dansker bag falsk demonstration til ”fordel” for tamiler.!

Home » homepage » Dansker bag falsk demonstration til ”fordel” for tamiler.!

Poul Sommer som driver SOMMER Management, som varetager udviklingsprojekter på vegne af Sri Lankas regering, har i flere år arbejdet i Danmark imod tamiler. Poul Sommer står ligeledes for markedsføring af Srilankanske produkter i Danmark og indhenter Singalesere til Danmark. Poul Sommer som ikke nævner hvorfra han får pengene til sine projekter, ødelægger hver mulighed for tamilernes forsøg på at gøre danskerne opmærksom på Sri Lankas statsterror mod tamiler.

I dag har Poul Sommer arrangeret en demonstration i København, under navnet ”SIKKERHED OG TRYGHED FOR TAMILERNE”. Indholdet er propaganda for Sri Lankas regering. Poul Sommer skriver bla. at vi tamiler i Danmark ”forsøger samtidig at finde sympati hos udenlandske regeringer, politikere, organisationer og medier m.fl. ved at anklage den Srilankanske regering for at være ansvarlig for de civile Tamileres nød og frygt.” Poul Sommer skriver ikke hvem der spærrede for INGO´er og presse folk til området hvor flere tusinde civile lider under angreb hver dag. Hvis det ikke er Sri Lankas fly der angriber, hvem så ? Ved Sri Lanka ikke hvem der flyve i deres luftrum?.

Kilde tær på ”Sri Lankas venner” fortæller at det var Poul Sommer der stod bag den falske melding til politi d. 4 oktober 2008, om at der var penge indsamling ved den demonstration som blev afhold af TRO Danmark. Dagen efter skrev en Pro Sri Lanka hjemmeside at pga. troværdige oplysninger til myndighederne, blev demonstrationen mørklagt af de danske medier og danske politikere afviste at deltage, selvom flere politikere faktisk holdt tale ved demonstrationen. Poul Sommer som laver udviklingsprojekter på vegne af Sri Lankas regering, har tidlige afhold demonstration imod den tamilske nødhjælpsorganisation, TRO-Danmark.
Relaterede nyheder:

Sri Lanka forsøger at krænke tamilers rettigheder også i Danmark. 07.10.2008


%d bloggers like this: