25.000 civile såret til døde – Danske medier leger med tamilernes følelser.

Home » homepage » 25.000 civile såret til døde – Danske medier leger med tamilernes følelser.

Specialkommandør for de tamilske tigres flåde Col. Soosai, sagde her til middag at omkring 25.000 civile som var blevet såret under Sri Lankas hærs artillari angreb, nu er døde eller døende pga manglende lægehjælp. LTTE har gentagne gange opfordret Internationale røde kors til at evakuere de sårede, men Røde Kors har ikke svaret. På et område på 2 kvadrat kilometer, ligger der lig overalt, mens de resterende tusinder af overlevende befinder sig i bunkere, for at beskytte sig mod hærens angreb med alle slags våben. Regeringshæren vil ikke engang tillade de civile at flygte, men vil hellere skyde på dem, sagde Sosai.

International Røde Kors har ikke interesseret sig for hvad der sker. Mange flere end de 25.000 bliver såret og dør lige nu. Handling nu kan i det mindste redde nogen. Imens indikerer de seneste rapporter fra Vanni, at mange tusinde civile er blevet fanget af regeringshæren, efter at der blev skudt efter dem på tæt hold og mange blev dræbt og såret.

LTTE`s leder for Internationale relationer S. Pathmamathan sagde i en udtalelse der kom et time efter Soosais, at LTTE er parate til at stoppe med bruge deres våbnene, hvis det er det som det Internationale samfund har behov for, for at redde civile liv og tamilernes værdighed.

Imens hjælper de danske medier de srilankanske paramilitære støtte folk fra Danmark med at sprede falske nyheder om situationen og om tamilernes leder. Danske medier glemmer at deres falske nyheder kun gør tamilerne i Danmark mere frustrerede.


%d bloggers like this: