De internationale medier æder Sri Lankas historier råt.

Home » homepage » De internationale medier æder Sri Lankas historier råt.

Man kan også lave et billede af ”lig” af Mahinda Rajapaske eller hvem elles.De internationale medier stiller aldrig kritiske spørgsmål til de nyheder som Sri Lankas regering kommer med. Det samme gør sig gældende i disse dage, hvor dramaet om ”LTTE lederens lig” udspiller sig. De tamilske mediers analyser af de offentliggjorte billeder, har fået Sri Lanka til i panik at, udskifte billederne op til flere gange. For LTTE lederens sikkerheds skyld, er det bedst fremover at lade analyserne af billederne ligge.

Allerede søndag kom meldingen om at LTTE lederen var blevet dræbt, men først tirsdag valgte regeringen efter pres at offentliggøre billeder. Samtidig meddelte Sri Lankas regering tirsdag at liget var identificeret af den tamilske afhopper Karuna og af Thayamaster, sidstnævnte blev fanget af Sri Lankas hær for nylig. Karuna fortalte efterfølgende til pressen hvor liget var blevet fundet, en oplysning der ikke stemte overens med regeringens og Thayamasters oplysninger. Karuna fortalte i øvrigt at Prabhakaran blev dræbt af skud tirsdag morgen, mens regeringen har sagt at liget blev fundet tirsdag morgen, skyderiet blev afsluttet i mandags.

Sri Lankas regering har fortalt at Karuna identificerede ”liget af lederen” i PUTHUKKUDIYIRUPPU, Thayamaster fortalte at det var sket i MULLAITTIVU mens Karuna selv har sagt at ekspeditionen fandt sted i PUTHUMATTALAN hvor han identificerede liget.

Sri Lankas regerings meddelte at ekspeditionen skete i PUTHUKKUDIYIRUPPU og at liget blev fundet i NANTHI KANDAL fjorden. Det sted som Karuna taler om har ikke forbindelse til denne fjord ( SE KORT). Karuna og Thayamaster som begge kender området godt, tog sammen af sted på ekspeditionen ifølge Sri Lankas regering oplysninger.

I mandags var der meldinger om at lederen var blevet skudt i en ambulance da han forsøgte at flygte, hvorledes hans lig derefter er havnet i fjorden, vides ikke.

Sri Lankas regering har haft flere formål med disse nyheder; at knuse tamilernes tro på deres befrielseskamp og mørklægge den massakre som har fundet sted i denne weekend hvor flere tusinde er blevet dræbt. Der er meldinger om at 50,000 er blevet massakreret i denne weekend. Det er ikke lykkes Sri Lanka at knuse tamilernes håb, men til gengæld at vinde de internationale medier. Man kan roligt forvente at der vil komme flere nyheder med billeder og videoer fra Sri Lankas regering til de internationale medier som uden tvivl vil publicere alt.

Se følgende anvisninger der forklarer baggrunden for denne artikel. Tamilerne har ikke haft meget at le ad den seneste tid hvor så mange af deres slægtninge er blevet brutalt myrdet, men hvis nogen har lyst til at grine lidt, kan vi opfordre til at man høre det seneste interview med Karuna her.

Sri Lankas regerings sidste historier.

Sri Lankas regerings sidste historier.

Reuters historier om Karuna og Thayamaster i PUTHUKKUDIYIRUPPU ifølge Sri Lankas regering

Reuters historier om Karuna og Thayamaster i PUTHUKKUDIYIRUPPU ifølge Sri Lankas regering

Den tamilske afhopper Karunas interview til BBC tamil d. 19.Maj.

 

Thayamaster´s interview efter ekspeditionen

Man kan også lave et billede af ”lig” af Mahinda Rajapaske eller hvem elles.

Man kan også lave et billede af ”lig” af Mahinda Rajapaske eller hvem elles.

kort

mapslkath


%d bloggers like this: