Nyheder

”Vores elskede leder er i Sikkerhed” – LTTE´s efterretnings tjeneste

LTTELederen for det internationale sekretariat for de tamilske tigres efterretnings tjeneste, Hr. Arivazhakan, der kontaktede netavisen TamilNet.com fredag, afviste kategorisk forlydender om at LTTE`s leder Hr. Velupillai Pirapharan, skulle være blevet dræbt. Hr.Arivazhakan opfordrede tamiler over alt i verden til ikke at sætte deres lid til ”de fabrikerede rygter” der blev spredt af Sri Lankas regering og militær.

”Vores elskede leder er i live”, sagde han og tilføjede at LTTE ledelsen ville tage kontakt med sit folk på et passende tidspunkt i fremtiden. ”Rygterne er sat i værk for at forvirre tamilerne ude i verden, som har ytret deres støtte til befrielsen af Tamileelam”, sagde han.

Hr. Arivazhakans identitet blev bekræftet af en senior journalist i Sri Lanka. Grundet sikkerheds årsager, blev hans tilholdssted ikke afsløret. skriver TamilNet.com.

Sri Lankas militærs tales mand Udaya Nanayakkara sagde i et interview til BBC Tamil i onsdags, at de vil begrave alle lig i Vanni uden at fremvise dem til nogen uafhængige personer og at der kun vil blive taget DNA tests hvis der er behov for det. De danske medier skrev allerede i tirsdags at lederen for de tamilske tigres dødsfald var bekræftet ved DNA test.