Sri Lanka bortfører nu tamiler i udlandet.

Home » homepage » Sri Lanka bortfører nu tamiler i udlandet.

Hr. Selvarasa Pathmanathan, som er ansvarlig for internationale anliggender hos de tamilske befrielses tigere og skal lede de næste skridt af den tamilske befrielseskamp blev onsdag bortført I Kuala Lumpur, Malaysia af det srilankanske militærs efterretningstjeneste og fløjet til Sri Lanka under tvang.

Troværdige kilder siger at bortførelsen fandt sted på Tune Hotel i Majid India, Kuala Lumpur onsdag eftermiddag, hvor han var taget hen for at besøge familiemedlemmer til den nu afdøde B.Nadesan der var leder af LTTE`s politiske gren. Under besøget modtog S.Pathmanathan omkring kl.14, et opkald på sin mobil, han undskyldte sig og forlod hotelværelset for at tale privat. Folk tæt på S.Pathmanathan forstod først at han var blevet bortført, da de opdagede at han ikke havde vendt tilbage til hotelværelset efter sin telefonsamtale. Ifølge kilder blev han bortført af Sri Lankas efterretnings enhed sammen med enten Malaysisk militær eller efterretning. Det tamilske samfund føler at det som er sket her er støttet af andre større lande.

I går oplyste Sri Lankas militær at S. Pathmanathan var blevet arresteret i Thailand, men den Thailandsk statsminister benægter at anholdelsen fandt sted i hans land.

Tamilske kredse føler at denne information havde til hensigt at aflede Malaysisk og andre landes engagement i bortførelsen.

Sri Lankas regering nægter nu at oplyse hvor ”anholdelsen” fandt sted.

S. Pathmanathan er stor tilhænger af en parti-politisk demokratisk linie for tamilernes politiske stræben.

Pathmanathan´s bortførelse beviser nu at Sri Lankas efterretningstjeneste også kan pågribe tamiler udenfor Sri Lanka. Tamilerne er dermed ikke sikre nogen steder på kloden og et selvstændigt land for tamiler er det eneste der kan sikre tamilernes frie bevægelse og ret til liv.

Ingen international organisation eller regering har kommenteret Sri Lankas ulovlige bortførelse af tamiler udenfor Sri Lanka.


%d bloggers like this: