AFSLØRING!!- Sri Lankas beskidte propaganda.

Home » homepage » AFSLØRING!!- Sri Lankas beskidte propaganda.
AFSLØRING!!- Sri Lankas beskidte propaganda.

Sri Lanka har i den senere tid gjort sig skyldig i dokumentfalsk, med det formål at så usikkerhed i den tamilske befolkning. Flere pressemeddelelser der angiveligt skal forestille at være fra LTTE, florerer nu på diverse medier. Også troværdige tamilske medier, har bragt disse pressemeddelelser, uden forinden at undersøge deres ægthed, hvilket i sig selv er skandaløst. Sri Lanka har dermed opnået det de ville. Usikkerheden har bredt sig og her få dage før den store årlige minde dag, ved tamilerne ikke hvilket ben de skal stå på.

Sri Lankas regering har aldrig offentliggjort navne på tilfangetagne. Den seneste meddelelse der er kommet ud, er underskrevet af én af LTTE`s top ledere, General Ram der ikke kan forsvare sig selv, da han i nogen tid allerede, har været i Sri Lankas hærs varetægt. General Ram, som har været medlem af den eksklusive komite for LTTE, har heller ikke fortalt sine kontakter i udlandet, at han er i fjendens varetægt. Sri Lankas hærs falske pressemeddelelser er blevet sendt ud på brevpapir der ikke stemmer overens med det brevpapir som LTTE eller General Ram normalt bruger. General Ram underskrev d. 29 Juli-2009 inden sin tilfangetagelse, en original pressemeddelelse fra LTTE, denne er tilgængelig på LTTE`s udenrigs anliggenders afdelings hjemmeside. På samme hjemmeside kan man også se et brev fra LTTE`s leder Pabakaran underskrevet d.12 Januar-2009 på samme brevpapir.

Det er ikke første gang TamilVoice – Danmark afslører Sri Lankas regerings beskidte propaganda metoder. Vi som viderebringer tamilernes stemme til omverdenen, har undersøgt alle pressemeddelelser og fremhævet nogle åbenlyse fejl, så vores læsere selv kan bedømme. TamilVoice – Danmark vil gerne opfordre sine læsere og i særdeleshed tamilerne, til at tage de kritiske briller på og ikke lade sig narre og falde i Sri Lankas fælde.

Til læsernes vurdering!!!!


%d bloggers like this: