Informationsmøde om den transnationale regering for Tamil Eelam(TGTE).

Home » homepage » Informationsmøde om den transnationale regering for Tamil Eelam(TGTE).

Den tamilske landsdækkende organisation, Dansk Tamilsk Forum meddeler at de efter en anmodning fra Viswanathan Ruthrakumaran som er koordinator for komiteen der skal danne den transnationale regering for Tamil Eelam, har arrangeret 3 informationsmøder i Danmark. Møderne finder sted i påskeferien i henholdsvis Herning, Vejle og Holbæk. Ifølge komiteen som skal danne den transnationale regering for Tamil Eelam, skal der holdes valg blandt eksil tamilerne i hele verden d.2.maj, hvor der skal vælges medlemmer til den transnationale regering. Blandt Eelam tamilerne i Danmark skal der vælges 3 medlemmer.

Komiteen der skal danne den transnationale regering for Tamil Eelam, har i andre lande oprettet lokale komiteer der arbejder for dem, en sådan vil også blive oprettet i Danmark. Denne lokal komitte skal stå for al arbejde for dem, blandt andet afviklingen af valget d.2.maj. Lokal komiteen vil blive oprettet umiddelbart efter informationsmøderne er blevet afholdt skriver Dansk Tamilsk Forum på deres hjemmeside.

”Alle som har interesse for og ønske om at arbejde for denne lokale komite her i Danmark, kan rette henvendelse til Dansk tamilsk forum, som vil stå for videre formidlingen til komiteen som skal danne den trans nationale regering for Tamil Eelam. Dansk Tamilsk Forum håber de danske Eelam tamiler vil deltage i møderne for at få mere viden om den transnationale regering for Tamil Eelam.”

Ifølge Dansk tamilsk forum som meddeler at de glæder sig til at samarbejde inden for den danske lovs rammer og Dansk Tamilsk forums vedtægter, med den lokale komite som skal arbejde for den Transnationale regering for Tamil Eelam, vil Professor, Nadarajah Sriskandarajah (medlem af den rådgivne komite) og Hillary Leo (Koordinator for den Norske lokal komite) stå for informationsmøderne. Udover de nævnte, vil Viswanathan Ruthrakumaran også svare på spørgsmål fra publikum.

  • I Herning er der informationsmøde søndag d.4.april kl.17.00 i Dansk Metals mødelokale på adressen: Neksøvej 7A, 7400 Herning.
  • I Vejle er der informationsmøde mandag d.5. april kl.12.00 på adressen: Østerbrogade 43, 7100 Vejle.
  • I Holbæk er der informationsmøde mandag d.5 april kl.18.00 på Kulturkasernen på adressen: Kasernevej 43, 7300 Holbæk.


%d bloggers like this: