Sri Lankas general advarer tamiler i Europa.

Home » homepage » Sri Lankas general advarer tamiler i Europa.

En af de srilankanske generaler, som førte krig i Wanni sidste år hvor mere end 50.000 tamiler blev massakreret mens 70.000 forsvandt, har holdt møde med en håndfuld tamiler som bor i Schweitz. Under mødet som var arrangeret af organisationen; Srilankan Diaspora, blev tamiler advaret om ikke at deltage i demonstrationer mod Sri Lankas etniske udrensning af tamiler. General Dias Jagath advarede om at det ikke kun er deltagerne i demonstrationerne, der vil få problemer, men også deres familier.

Advarslen kommer samtidig med at tamiler i hele verden, forbereder store demonstrationer i store byer d.18. maj og erklærer dagen for krigsforbryderdag. Det var den 18. maj sidste år at Sri Lankas hær skød og dræbte de tamiler som efter aftale med flere landes ledere, overgav sig med hvide flag. Verdens ledere som var med til at lave aftalen om overgivelse, har indtil nu ikke offentligt kommenteret sagen.

Sri Lankas General, Dias Jagath der nu er vice ambassadør på Sri Lankas ambassade i Tyskland fortalte også, at han var med til at føre krig indtil Mulivaikal, hvor der d. 18.maj sidste år skete et historisk folkemord mod tamiler.

Der er en gruppe tamiler i Europa som samarbejder med denne general.

I en retssag i Sverige d.15.april kom det frem, at Sri Lankas efterretning der bringer nyheds stof til hjemmesiden, Asiantribune og en gruppe tamiler fra EU her i blandt mindst en fra Danmark, arbejder samme med dem. Der falder dom i sagen d. 6.maj. En Norsk tamilsk journalist har anmeld hjemmesiden, Asiantribune for at bringe falske nyheder som har sat ham i fare.


%d bloggers like this: