Sri Lankas hær åbner feriecenter i Tamilsk by.

Home » homepage » Sri Lankas hær åbner feriecenter i Tamilsk by.
Sri Lankas hær åbner feriecenter i Tamilsk by.

Et Feriecenter der ejes og drives af Sri Lanka hær, er blevet åbnet ved Kaangkeasanthu’rai i den besatte ‘Høj sikkerheds Zone’ på Jaffna-halvøen i mandags, af Sri Lankas hærs kommandør Jagath Jayasuriya. Feriecentret bærer det singalesiske navn “Thalsevana”.

Denne Høj sikkerheds Zone, blev oprettet efter man havde fordrevet tamilerne fra deres hjembyer. I søndag afviste hæren enhver mulighed for genbosættelse af de fordrevne. Hæren vil heller ikke genåbne en skole i zonen.

“Hvis en turistby kan åbnes der, hvad er meningen så med fortsat at kalde zonen for en Høj sikkerheds zone” spørger en mand, som end ikke har kunnet besøge hans hus og jord der.

Selvom Sri Lanka har begået folkemord, er der “ansvarlige” personer i det internationale miljø, der råder tamiler til ikke at kalde en spade, en spade og en skovl for en skovl.

“Feriecentret med 9 luksuriøse værelser og 22 semi-luksuriøse værelser blev erklæret åben for offentligheden mandag, her kan befolkningen nu opleve komfort til meget rimelige priser”, står der på Sri Lankas hæren hjemmeside.

Bravo Tours i Danmark, sender danske turister af sted til linene steder i Sri Lanka i denne tid.

Hæren får penge til at bygge turiststeder i det besatte tamilske land, mens de tamilske ofre for krigen lever i interneringslejre eller i Skure.

Donorer giver penge til Sri Lanka til at bygge militære kantonnementer i det besatte land. Faktisk står donerne i kø, men når det kommer til at rehabilitere tamilerne, er det den tamilsk diaspora der skal gøre det, og også disse donationer skal gennem Sri Lankas regering.


%d bloggers like this: