Srilankas tropper har dræbt de 5000 tamilske tigere, men krigen fortsætter.

Home » homepage » Srilankas tropper har dræbt de 5000 tamilske tigere, men krigen fortsætter.

Ifølge forsvarsministeriets tal og beregninger, har militæret nu nået det fikspunkt der var sat, at gøre rent bord og dræbe 5000 LTTE soldater fra 1.januar og frem til nu.

Sidste fredag fortalte Colombo`s engelske avis ”Sunday Leaders” statistik over angiveligt dræbte LTTE folk som Sri Lankas forsvars ministerium officielt havde påstået dræbt, var på 4698. ”På grund af Rajapakse`s administrations krig mod medierne, har vi været meget forsigtige med at hævde disse statistikker.” sagde avisen også

Sunday leader har undladt usikre tabstal. ”Vi har taget kopier af alle artikler som vi har refereret til, som er linket til artiklens unikke identitets nummer på forsvarsministeriets hjemmesides arkiv, sammen med antallet af dræbte. I situationer hvor grupper af LTTE soldater angiveligt skulle være ”dræbte eller sårede” er vi forsigtige og tæller kun under halvdelen som dræbte.”

”De mange episoder hvor der refereres til “vilde” kampe hvor militæret skulle have forårsaget “massive ødelæggelser” – men hvor der ikke foreligger nogen konkrete drabstal – er blevet udeladt, ligesom effekten af luftangreb, hvor luftvåbenet har svært ved at redegøre præcist for antallet af dræbte.”

Og selvom vi er I besiddelse af forsvarsministeriets tal, som ikke kan bekræftes, er der teoretisk set stadig 302 tigre tilbage ude i Wanni.


%d bloggers like this: