Sri Lanka

Britisk tamilsk journalist anholdt i Sri Lanka.

Sri Lankas efterretningsfolk har anholdt en tamilsk journalist fra London i onsdags i Colombo lufthavn, mens journalisten var på vej for at besøge sin familie, siger organisationen; Journalist for Demokrati i Sri Lanka (JDS) alarmerende.

“Karthigesu Thirulogasundar, 37, der er britisk statsborger, blev anholdt af Sri Lankas efterretningstjeneste og befinder sig i øjeblikket et ukendt sted. Thirulogasundar der tidligere har arbejdet for de London baserede populære tamilske tv-kanaler Deepam TV og GTV, arbejder i øjeblikket for den London baserede tamilske radiostation IBC”, skriver Journalist for Demokrati i Sri Lanka (JDS) som er en gruppe af journalister fra Sri Lanka i eksil.

Thirulogasundar rejste til Sri Lanka, i håb om at se sin aldrende mor, som er alvorligt syg.

Organisationen Journalister uden grænser, har flere gange udtrykt, at tamilske journalister fra udlandet er i fare, specielt når de af nogen, forbindes med de tamilske tigere.

Mikkel W.Kaagaard som har optrådt i danske medier som Sri Lanka ekspert, har flere gange forbundet redaktør for TamilVoice, med de tamilske tigre og skriver at TamilVoice Danmark er de tamilske tigeres officielle hjemmeside i Danmark.