Flygtninge demonstrerede imod eksil tamiler i deres eget land.

Home » homepage » Flygtninge demonstrerede imod eksil tamiler i deres eget land.
Flygtninge demonstrerede imod eksil tamiler i deres eget land.

Sri Lankas præsident Mahinda Rajapaksa, forsøgte at simulere opbakning hos tamilerne, da han lørdag morgen tvang Eelam tamiler der lever under fange linene forhold i det militær kontrollerede i Vanni, til Ki`lionochchi, for at demonstrere. Nyligt “genbosatte”  tamilske civile, her i blandt gravide mødre, ældre mennesker og børn blev tvunget til at bære plakater med udsagn som; ” Hæren(Sri Lanka) befriede vores land, redede tamilernes menneskerettigheder. Eksil tamiler og organisationer der beskylder hæren skulle sendes ud”. Eller; “Da eksil tamilerne var frie, led vi I hænderne på terroristerne. Eksil tamilerne burde støtte udviklingen nu.”

På andre plakater stod der at Rajapaksa var god mod dem og at det var forkert af eksil tamilerne i London ikke at have taget pænt imod ham. Omkring 500 civile blev udnyttet af militæret til denne opgave og de som nægtede, blev straffet af militæret.

Sri Lanka forsvars ministers hjemmeside som bragte nyheden og billeder af “demonstrationen”, skrev at disse tamilske flygtninge for nylig er blevet “genbosat” efter at have været i flygtninge lejre. Hvordan disse flygtninge fik råd til megafoner, Sri Lankas løve flag og fine store plakater med Sri Lankas præsidents billede er uvist.

En line “demonstration” skulle fine sted i Jaffna i morgen.


%d bloggers like this: