Ekspert forsvarer folkedrab.

Home » homepage » Ekspert forsvarer folkedrab.
Ekspert forsvarer folkedrab.

Den singalesiske terror ekspert Rohan Gunaratna fra Singapore, forklare i Colombo avisen The Nation, Hvordan Sri Lanka skulle håndtere afsløringerne af folkedrabet på tamiler. Eksperten udtalelser kommer efter Sri Lankas præsidents fiasko besøg i England i sidste uge.

“Jeg tror, det er en god påmindelse til Sri Lankas regering om, at landet skal udvikle og imødegå ordentlige propaganda strategier. De har også behov for at udvikle en egentlig kommunikationsstrategi og plan, for at bringe ud i virkeligheden, hvad der skete i Sri Lanka. De kan påpege, at de civile dødsfald i Sri Lanka er meget lavere procentvis i forhold til de civile dødsfald i Irak og Afghanistan som amerikanske og britiske tropper står bag, “sagde han.

De 3 første skridt i strategien for fremtiden er ifølge Rohan Gunaratna, som det første at afvikle den tamilske globale paraply organisation Global tamil Forum. Global Tamil forum står bag flere af de afsløringer der er kommet frem om Sri Lankas folkedrab. For det andet skal også andre tamilske organisationer de aktiveres og for det tredje bør Sri Lanka engagere sig med NGOèrne, siger han.

Rohan Gunaratna, siger ligeledes i avisen at når udenlandske politikere og diplomater besøger Sri Lanka, skal de behandles så godt, at de vil rejse hjem og fortsætte propagandaen for Sri Lanka.

Denne terrorekspert har været i Danmark hvor han holdte en konference hvor han kritiserede Danmark for ikke at slå hårdt nok ned på terrorisme. Til trods for det, nævner han i Colombo avisen at amerikanske og britiske soldater har slået mange civile ihjel i Irak og Afganistan.

Eksperten nævner ingen steder at han er singaleser fra Sri Lanka, men siger altid at han er fra Singapore.

Eksperten er ligeledes påfaldende tavs omkring de nyligt afslørede islamiske terrorceller i Sri Lanka, hvorfra et tysk bageri i Indien blev angrebet.


%d bloggers like this: