Danmark

Paramilitær leder rejser frit rundt i Danmark.

En af Sri Lankas brutale paramilitære ledere for gruppen TMVP, rejser i disse dage frit rundt i Danmark.  TMVPs danske kontor i Viborg står bag para militsens rejse til Danmark.  Menneskerettighedsforkæmpere, nødhjælpsarbejdere, tamilske frihedskæmpere og civile tamiler er blevet ofre for TMVPs massakrer. Paramilitsen ved navn Pillayan der befinder sig i DK lige nu, er også ansvarlig for bortførelsen af 9 Tamilske nødhjælpsarbejdere som senere blev henrettet af ham selv, blandt disse var en kvindelig nødhjælpsarbejder der blev masse voldtaget inden hun blev dræbt.

Den 7. feb.2005  blev menneskerettighedsforkæmperen Chandra Nehru Ariyanayagam ´s bil blev stoppet af Pillayan og andre medlemmer fra TMVP, alle i billen blev henrettet på stedet. Angrebet blev fordømt af bla.  FNs daværende general sekretær.

TMVP har selv på deres officielle hjemmeside der har base i DK, taget ansvar for alle henrettelserne.

Nyheden om paramilitisens ankomst til Danmark, fik Dansk Tamilsk Forum til at melde TMVP lederen til den Danske stats advokat for internationale straffe sager. Det var Advokat Bjørn Elmkvist der på vegne af Dansk Tamilsk Forum, anmeldte paramilitsen for forbrydelser mod menneskeheden.

Stats advokatens undersøgelse fik TMVPs danske afdeling til at aflyse et ellers planlagt møde i Viborg i dag. Kilder tæt på paramilitsen kan fortælle, at også danske diplomater i udenrigsministeriet, har afvist at mødes med Pillaiyan. Det har dog ikke været muligt for os, at få nogen i udenrigsministeriet til at bekræfte dette i dag.

TMVP har også videre bragt falske nyheder gennem deres danske kontakter, om at de har aflyst pillayans besøg til Danmark. Men ifølge kilder fra det anti tamilske miljø i Danmark, befinder Pillayan sig i dag, sammen med TMVP`s danske formand, i et ”sommerhus” nær Århus.

Dansk Tamilsk forum efterlyste i en presse meddelelse i går, yderligere beviser fra hele verden på pillayans forbrydelser imod menneskeheden.

Tamiler fra hele verden afventer hvad den danske regering, som har tilladt, at en brutal paramiltær gruppe har sit kontor i Danmark, vil gøre nu hvor paramiltær lederen rejser frit rundt i Danmark.

Denne Paramilitære gruppe stod ligeledes bag bortførelsen af lederen for det Dansk sponsoreret børnehjem; sonderborg childrens home i 2006.

Pramilitsen er sammen med 4 andre medlemmer af organisationen i DK. En af disse er eftersøgt af interpol for et mord begået i Sweitz. Denne mand har rejst til Danmark med falsk pas.

I dag kan man se at gruppen har ændret oplysninger om hjemmesidens tilhørsforhold til en ukendt adresse et andet sted end Danmark.