FN – En tarvelig organisation.

Home » homepage » FN – En tarvelig organisation.
FN – En tarvelig organisation.

FN vil nu have akut adgang til de sårede oprøre i Libyen. Der er nemlig mangel på både læger og medicin.  Men FN er kun en tarvelig organisation bestående af den ene menneskerettigheds overtrædende nation efter den anden, en hyklerisk forsamling der i virkeligheden kun har egne politiske interesser for øje.

Vi så det for 2 år siden i Sri Lanka, hvor regeringshæren helt uhindret kunne slippe af sted med at udrydde tusindvis af tamiler. Der var tale om oprørere, men også om uskyldige kvinder og børn der lemlæstede måtte forbløde under åben himmel. Verdenssamfundet skulle ikke blande sig, erklærede Sri Lankas præsident. Og hverken FN, medier eller nødhjælpsorganisationer fik adgang til de sårede.  Sri Lankas præsident fik sin vilje og på trods af massiv mistanke om forbrydelser mod menneskeheden, har FN til dato ikke foretaget nogen undersøgelse af hvad der skete i de sidste dage af Sri Lankas krig mod tamilerne.

Men lur mig om ikke FN skærer igennem overfor Libyen og kommer de sårede til undsætning.  For i Libyen er oprørene nemlig ikke terrorister, som de var i Sri Lanka eller hvad?? Begge steder har en gruppe af befolkningen gjort oprør mod det regime der undertrykker dem. Og vi som har frihed burde forstå og støtte op om den kamp uanset egne politiske interesser eller mangel på samme.

Må FN dø, for mage til hyklerisk organisation findes ikke.


%d bloggers like this: