Muslimer i Sri Lanka protesterer mod vesten.

Home » homepage » Muslimer i Sri Lanka protesterer mod vesten.
Muslimer i Sri Lanka protesterer mod vesten.
Demonstrerende muslimer i Sri Lanka fordømte USA`s drab på terrorist Osama Bin Laden. Foto: DailyMirror Colombo

Muslimske ledere i Sri Lankas regering og en Islamisk pro regerings gruppe, har fordømt vestens angreb på den muslimske verden og har afholdt demonstration efter fredagsbønnen, skriver BBC.

Ifølge BBC har de demonstrerende fordømt USA`s drab på terrorist Osama Bin Laden i Pakistan. Demonstrationen der fandt sted efter fredagsbønnen ved en af Colombos moskeer, blev arrangeret af World Muslim Organisation og Inter Faith Organisation.

En embedsmand fra regeringen, sagde under demonstrationen; “Obama tror han er en turist og at alle andre er terrorister”.

En Buddhist munk der også deltog ved demonstrationen, sagde at vestens dominans ikke kun er et problem for den muslimske verden og opfordrede alle Srilankanere til at stå sammen imod det internationale pres på Sri Lanka.

Sri Lankas justitsminister der selv er muslim, sagde i dag, at han undersøger muligheden for at sagsøge den britiske Channel 4, for at have bragt dokumentaren; Sri Lankas killing fields, der afslørede Sri Lankas angreb på tamiler.

Efter et angreb på et tysk bageri i Indian sidste år, sagde FBI at den pakistanske islamiske terrorist gruppe, Lashkar-e-Taiba (LeT) har base i Sri Lanka.

Efter angrebene på World Trade Center i USA d. 11.september 2001, fordømte de tamilske tigre som den eneste befrielsesorganisation angrebet. Organisationens leder V.Pirabhakaran sagde den gang “Vi glæder os over antiterror kampagnen af det internationale samfund, til at indentificere og straffe de sande terrorister. I denne sammenhæng er det afgørende at de vestlige demokratiske nationer, bør give en klar og omfattende definition af begrebet terrorisme, som vil skelne mellem frihedskamp baseret på ret til selvbestemmelse og den blinde terror handling baseret på fanatisme.”


%d bloggers like this: