Danmark

Dødstrusler fra Eks -Tamilsk tiger fra Danmark på Youtube.

Et tidligere medlem af De tamilske tigre som har bosat sig i Grindsted området, kan på Youtube høres i en lydoptagelse, føre en samtale med en person, som han siger han ville dræbe, hvis de stod ansigt til ansigt.

lydoptagelsen er publiceret på hjemmesiden tamilnewsweb, sammen med en artikel om det tidligere medlem af De tamilske tigre ved navn, Sengkathir. I samtalen fortæller Sengkathir, at han har været medlem af De tamilske tigre i lang tid og deltaget i flere kampe mod det Srilankanske militær. I en af kampene har han frataget en AK47 fra Sri Lankas militær, fortæller han.

Han fortæller videre; ” De tamilske tigre kom på et tidspunkt ved en fejl, til at erklærer mig for død i en kamp. For at ære mig, udnævnte de mig Major Sengkathir, Denne nyhed var også i radioen IBC fra England.”

I samtalen fremgår det at han er vred på nogle tamiler i Danmark, men personen som dødstruslen er rettet imod, er vi ikke bekendt med.
Sengkathir siger at han ikke arbejder for gruppen/organisationen, `Thalaimai cheyalakam´ som er oprettet af tidligere medlemmer af De tamilske tigre, men at han har kontakt til dem og kunne arbejde for dem hvis han ville.

Ifølge vores oplysninger er Sengkathir Kommet til Norge under fredsforhandlingerne mellem Sri Lankas regering og De tamilske tigre under navnet Kalaiselvan. Herfra rejste han videre til Danmark hvor han i dag er bosat. Flere kilder siger at Sengkathir også har boet i Frankrig i en periode.

Sengkathir producerer i dag programmer for tamilsk fjernsyn. For nylig har han optaget et kulturelt program til fjernsynet, med tamilsk børn fra flere lande i Europa. Optagelsen der skulle have fundet sted i bygningen i Vejle, blev af ukendte årsager flyttet til Vestre Skole i Grindsted.

TamilVoice har via telefon, forsøgt at få en kommentar fra Sengkathir vedrørende ovenstående, men han har ikke ønsket at medvirke.