Sri Lankas Minister truer med at brække journalists lemmer.

Home » homepage » Sri Lankas Minister truer med at brække journalists lemmer.
Sri Lankas Minister, Mervyn Silva der sidder på Gulvet.
Sri Lankas Minister, Mervyn Silva der sidder på Gulvet.
Sri Lankas Minister, Mervyn Silva der sidder på Gulvet.

Minister i Sri Lankas regering, Mervyn Silva har advarede om, at han vil brække lemmerne på nogle af de journalister, der i udlandet er kommet med forskellige udtalelser mod Sri Lanka, hvis de vover at sætte fod på øen.

“Det var mig der jagede journalisten, PoddalaJayantha ud af landet. Jeg vil offentligt brække sådanne journalisters lemmer, hvis de vover at sætte fod i landet “har ministeren advaret.

Lanka, sagde endvidere at Sri Lankas præsident, er den eneste der kan fjerne ham fra hans embede.

“Selv om en Tsunami fra Sigiriya skulle skylle imod mig, er jeg sikker på, at ingen tsunami vil skylle mod mig fra præsident Mahinda Rajapaksa.” “Kun Mahinda Rajapakshe kan fyre mig, ingen anden indflydelsesrig kan lægge deres hænder på mig, indtil det sker vil jeg aldrig forlade Kelaniya. Jeg har kendt Rajapaksas (red. Sri Lankas præsident´s far) sønner siden de var børn. Kongen af dette land elsker mig, kongen i dette land har tillid til mig.” sagde han.

Ministeren meddelte endvidere de fremmødte på mødet, at hans søn, fra denne dag, ville være i offentlighedens hænder. “Jeg er ikke bange for at dø; to narkohandlere fra Colombo ønsker at jage mig væk. Men jeg er ikke bange for at dø, hvis der sker mig noget, vil min kone og to børn stadig være der. Fra denne dag og fremefter vil min søn være i jeres hænder “, sagde han.

Comments Closed

%d bloggers like this: