Sri Lankas Forsvarsminister beordrede henrettelse af 14-årige Balachandran.

Home » homepage » Sri Lankas Forsvarsminister beordrede henrettelse af 14-årige Balachandran.
Sri Lankas Forsvarsminister beordrede henrettelse af 14-årige Balachandran.

LTTE`s leder Velupillai Prabhakaran`s 14-årige søn Balachnadran Prabhakaran, blev skudt efter ordre fra Sri Lankas Forsvarsminister og præsidents bror, Gotabhaya Rajapaksa, da han blev pågrebet.

Net avisen, LankaNewsWeb fortæller nu, at de er kommet i besiddelse af troværdige oplysninger om at, den unge Balachandran blev henrettet under ledelse af Kommandør for den 53ènde Brigade af Sri Lankas hær, Kamal Gunaratne.

Balachandrant blev pågrebet nær Nadikadal Lagoonen, tidligt om morgenen d.19. maj 2009 af en gruppe på 8 soldater, ledet af Sergent Mutubanda fra det 4 Vijayba Infantery regiment fra Sri Lankas hær skriver lankanewsweb.

Den 12-årige Pirbakaran Balachandran blev brutalt henrettet af Sri Lankas hæren.
Den 12-årige Pirbakaran Balachandran blev brutalt henrettet af Sri Lankas hæren.

”Lalantha Gamage havde efterfølgende personligt taget sig af Balachandran og ført ham til Kamal Gunaratne. Gunaratne havde personligt taget sig af afhøringen af Balachandran.” Siger en tidligere officer som er blevet beskyldt for henrettelsen.

Ifølge Lankanewsweb har denne officer fra Sri Lankas hær, afsløret disse detaljer til en udenlandsk regering, fordi officeren nu pga. en videooptagelse vist på Channel 4. beskyldes for drabet på Balachandran. Officeren ønsker ikke at blive holdt ansvarlig for synder begået af andre.
Officeren afslørede endvidere at kommandør Kamal Gunaratne efter afhøringen, snakkede med Forsvarsministeren via mobil, og fortalte alt

Sri Lankas hærens Generalerne som medskyldige i 2009 Vanni massakren
Sri Lankas hærens Generalerne som medskyldige i 2009 Vanni massakren

hvad han havde fundet ud af, ved sin afhøring af Balachandran.

Forsvarsministeren beordrede efter drøftelse med afhopperen Karuna, kamal Gunaratne til personligt at stå for udførelsen af henrettelsen af Balachandran og for tilintetgørelsen af hans lig.

I den seneste dokumentar på Channel 4, fortalte en ekspert, at billederne af Balachandran tyder på at han blev henrettet på så nært hold, at han selv kunne have rakt ud og rørt det våben der dræbte ham.

Comments Closed

%d bloggers like this: