Vores kamp for suverænitet er ikke en trussel mod Indiens suverænitet. – LTTE

Home » homepage » Vores kamp for suverænitet er ikke en trussel mod Indiens suverænitet. – LTTE
Vores kamp for suverænitet er ikke en trussel mod Indiens suverænitet. – LTTE

De Tamilske Tigre udtrykker i en pressemeddelelse udsendt i søndags, dyb bekymring over den indiske regering som har forlænget forbuddet mod De Tamilske Tigre i yderligere to år. Den indiske regering har udtalt at kampen for at befri Tamil Eelam er til fare for Indiens suverænitet. De Tamilske Tigre i deres pressemeddelelse Indiens regering og skriver, at den tamilske frihedskamp ikke er til fare for Indiens suverænitet.

” at vores kamp på ingen måde er imod Indien suverænitet eller borgere. Vores kamp handler udelukkende om at beskytte vores land og folk. Vi ønsker et venskabeligt forhold til Indien som nabostat. Det er forkert at betragte os som fjender og påstå at vi er en trussel kod Indien.”

”Desuden kritiseres vi for, ikke at have opgivet kravet om Eelam trods nederlaget. Alle fundamentale grunde til at kræve Eelam, eksisterer stadig. Det er i sandhed nu, at behovet for en selvstændig stat tager fart. Rå Singhalesisk-buddhistisk chauvinisme har selv efter 2009 fundet sted i en stadig forlængelse af folkemordet på tamiler. Vores oprindelige land bliver taget fra os. En fremtid hvor det er umuligt at leve i et forenet Ceylon, er klarere end nogensinde.”

” Derfor opfordrer vi den indiske regering til at træffe foranstaltninger, til at sikre en varig løsning og sikkerhed for vores folk og for at undgå bagtalelse vores bevægelse og vores aktiviteter. ” Skriver De Tamilske Tigre i deres pressemeddelelse

Klik her for at læse hele pressemeddelelsen fra De Tamilske Tigre

Comments Closed

%d bloggers like this: