Chikane mod tamilsk hjemmeside ejer i Herning fortsætter.

Home » homepage » Chikane mod tamilsk hjemmeside ejer i Herning fortsætter.
Foto: Alaikal.com
Foto: Alaikal.com
Foto: Alaikal.com

Natten til søndag blev der begået hærværk mod den bil som webmaster for hjemmesiden  Alaikal.com ejer. Alle bilens dæk blev skåret op og bilen blev groft ridset af en skarp genstand. Ifølge hjemmesiden er hærværket blevet meldt til politiet.

Samme hjemmesides redaktør, K.S.Thurai er blevet chikaneret og truet i Herning tilbage i september i år. Den gang var det en tamiler med tilknytning til Tamilsk Samordningsudvalg i Herning der stod bag.

Tamileren med tilknytning til Tamilsk Samordningsudvalg (TCC Danmark), chikanerede for nylig en af Tamil Center Danmarks bestyrelsesmedlemmer, fordi Tamil Center Danmark havde inviteret hjemmesiden Alaikal.com redaktør til at tale ved deres arrangement i Billund.

Samme person har chikaneret flere tamiler som kritiserer Tamilsk samordningsudvalg eller andre organisationer der har et tæt samarbejde med dem. I juni måned optrådte personen ligeledes truende overfor en tamiler ved Dansk tamilsk forums generalforsamling, der stillede kritiske spørgsmål ved organisationens regnskab.

Tamilsk samordningsudvalg er blevet gjort bekendt med at deres mand chikanerer folk, men der er indtil videre intet sket.

Tamilsk samordningsudvalgs der bla er ansvarlig for alle tamilsk skoler i Danmark. TCC Danmarks dagligt ansvarlige er Herning Byråds politiker i Arulanantharajah Thillainadarasa fra Det Radikale Venstre

Foto: Alaikal.com
Foto: Alaikal.com

Comments Closed

%d bloggers like this: