Artikler

“Hjælp! – Eller lad os hjælpe!” – Demonstration

Deltag i TRO Danmarks demonstration d. 4. Oktober kl.11.00 på Kongens Nytorv i København og vis din sympati for de efterladte flygtninge på Sri Lanka. Der vil arrangeres busser fra flere af Danmarks områder. Situationen for flygtningene på Sri Lanka er yderst kritisk på nuværende tidspunkt. Flygtninge antallet overstiger antallet af fordrevne som var under Tsunami katastrofen tilbage i december 2004. Tallet er oppe omkring 250.000 mennesker, og på dette tidspunkt har internationale NGO’er inkl. FN valgt at forlade disse mennesker i nød. Dette er grundet den Sri Lankanske regerings optrappede angreb mod de Tamilske område.

Derfor knap en kvart million mennesker uden international humanitær støtte. De eneste organisationer der står for nødhjælpen nu, er de nationale, hvoraf TRO Sri Lanka er den største. TRO Danmark er blevet forhindret i at hjælpe, grundet en urimelig frysning af vores konti. Derfor anmoder vi alle om at deltage i demonstrationen, med titlen: “Hjælp! – Eller lad os hjælpe!”.

Hvis det internationale samfund ikke kan hjælpe, så lad i det mindste de tamilske NGO’er hjælpe med den humanitære støtte som de er i stand til. For yderligere informationer kan der kontaktes Santhos Manoharan, på tlf.: 22461178.