Nyheder

Sri Lanka afviser våbenhvile.

“Sri Lankas regering er ikke parat til våbenhvile med LTTE”, bebudede den stats kontrollerede Sri Lanka Broadcasting Corporation (SLBC) tirsdag formiddag på alle tre sprog, der citerer Gotabhaya Rajapaksa, forsvarets sekretær og en bror til Sri Lankas præsident Mahnda Rajapaksa .

“Våbenhvile meddelelsen er et trick fra LTTE, når det er ved at blive militært svækket i krigen, at styrke det militært under påskud af bedriften forhandling. Der er ikke behov for at regeringen skal indgå en våbenhvile aftale med LTTE”
Citerede SLBC nyheds rapporten Gothabaya Rajapakse for at sige.

“Hvis vi skal tro på LTTE bør de først afvæbne dem selv sig og derefter overgivelse sig,” Blev forsvars sekretæren citeret for at sige i de statslige medier.

De tamilske tigre (LTTE) meddelte i går, at bevægelsen ville overholde ensidig våbenhvile i den periode, SAARC konferencen fra d.26 juli til 04 august står på, og samarbejder dermed for et positivt udfald af konferencen. Ved at yde goodwill og tillid til de tamilske folk sagde LTTE`s politiske fløj, i en pressemeddelelse udsendt fra Vanni, at de ønskede at få succes med SAARC konferencen, en udvidelse af støtten til “lande i vores region, Indien, Pakistan, Bangladesh, Afghanistan, Sri Lanka, Nepal, Bhutan og Maldiverne.”
De tamilske tigrenes våbenhvile meddelelse