Sri Lankas militær angreb regionsvalgs kandidats bolig i Jaffna.

Home » homepage » Sri Lankas militær angreb regionsvalgs kandidats bolig i Jaffna.
Sri Lankas militær angreb regionsvalgs kandidats bolig i Jaffna.

Ananthi-Sasi8 personer der blev såret under angrebet er blevet indlagt på Jaffna Hospital. En varevogn og en motorcykel der var parkeret nær huset, blev også beskadiget. TNA kandidaten Ananthi Sasitharan og hendes børn kom ikke selv noget til, da hendes tilhængere var hurtige til at få dem ud af huset.

TNA og uafhængige valg observatør hævdede efter angrebet, at den gruppe der angreb, synes at inkludere militærfolk.
Administrerende direktør for lokalvalgets observatørene, Rohana Hettiarachchi, fortæller, at deres medarbejder advokat Mohomed Suhad, også blev såret.

“Efter at have modtaget et telefon opkald, var han taget hen til huset. De folk der var til stede i huset, blev misbrugt og derefter udsat for angreb. Flere af dem der angreb bar uniformer der ligner dem Sri Lankas hær bruger” fortalte han.

Sri Lankas hær har dog nægtet beskyldningerne og sagt at de ikke tolererer den slags vold. Hæren kalder beskyldningerne for grundløse.
Kilder I Politiet siger at de endnu ikke kan fastslå hvem gerningsmændene er, men at der er mange aktive væbnede grupper på halvøen.
Ifølge en foreløbelig rapport var omkring 50 uniformerede personer med køller og stave involverede i angrebet.

TNA kandidaten Ananthi Sasitharan er gift med LTTE`s politiske leder for byen Tringomalai, Sinnathurai Sasitharan også kendt som Ezhizhan, som overgav til sri lankas hær I 2009 og derefter forsvandt sporløst.

Comments Closed

%d bloggers like this: