Colombo lufthavn lukkes om dagen i første kvartal af 2017.

Home » homepage » Colombo lufthavn lukkes om dagen i første kvartal af 2017.
Colombo lufthavn lukkes om dagen i første kvartal af 2017.

Sri Lankas eneste internationale lufthavn, Bandaranaike International Airport i Colombo, forventes at holde delvist lukket over en længere periode på 3 måneder fra d.6. januar 2017.

”Den midlertidige lukning skyldes vedligeholdelse af landingsbanen. Man har valgt af hensyn til de forskellige flyselskaber, at melde dette ud i god tid” siger lufthavns myndighederne.

Det er første gang, at man laver så omfattende arbejde på landingsbanen, der skal have en hel ny overflade. Landingsbanen vil være lukket i 8 timer dagligt fra kl.08.30 om morgen, hen over de 3 måneder arbejdet forventes at stå på.

Hvad den nye asfaltering samt de færre ankomster og afgange vil komme til at koste lufthavnen, er stadig ikke klart. Lufthavnen håndterer dagligt 175 start og landinger og en reducering hen over de næste 3 måneder, vil blive mærkbar både for lufthavnen, hoteller i området og for hele landet.

Man forventer dog at en igangværende udvidelse af lufthavnen til en pris af 80 billioner Rupiers, på sigt vil øge kapaciteten fra de nuværende 7,8 millioner rejsende årligt til 15 millioner.

Comments Closed

%d bloggers like this: