Nyheder

”Bosnien har sin Radovan Karadzic, Sudan har sin Omar Bashir og USA kan have sin Gotabhaya Rajapaksa.” – Washington Times.

Påstand om at ”der er grund til at tro at Gotabhaya Rajapaksa har været medskyldig i et Srebrenica ligene folkedrab, eller det der er værre imod Sri Lankas tamiler. Siden han tiltrådte sin stilling i november 2005, har han været vidne til udenretslige drab på mere end 1500 tamiler, tortur, kidnapninger, vilkårlige arrestationer og 250.000 internt fordrevne tamilske flygtninge, et chokerende stort antal tamiler der er flygtet til udlandet for at søge asyl der.” En kommentator Beder i Washington Times Onsdags udgave, USA justitsministerium om at lede en folkedrabs undersøgelse af den Srilankanske forsvarsminister Gotabhaya Rajapakse, Lt.Gen.Fonseka og Basil Rajapakse.

”Bosnien har sin Radovan Karadzic, Sudan har sin Omar Bashir og USA kan have sin Gotabhaya Rajapaksa. Han er amerikansk statsborger, arbejder som Sri Lankas Singalesiske Buddhist forsvars minister og har måske været medskyldig i folkedrab mod Sri Lankas tamiler.”

Bruce Fein der står bag udtalelserne, er advokat i Washington og har tidligere arbejdet som højtstående embedsmand under Præsident Reagan. Kilde: Washington Times.