Konsulent i integrationsministeriet spreder falske oplysninger.

Home » homepage » Konsulent i integrationsministeriet spreder falske oplysninger.

Det er ikke nogen hemmelighed, at der i Danmark bor en håndfuld tamiler der under påskud af at være flygtninge, støtter Sri Lankas paramilitære grupper, der modarbejder tamilernes sag. Alene i år har den mest kendte paramilitær støtter og tidligere milits medlem fra Sri Lanka, Arunasalam Muthukumarapillai(Kumarathurai) været i Sri Lanka to gange. Hans rejser er ifølge flere srilankanske aviser, blevet betalt af Sri Lankas regering. Denne mand er redaktør på en hjemmeside drevet af tamilsk demokratisk forum i Danmark. Hjemmesiden er fyldt med hadefulde artikler om tamiler og trusler mod tamilske politikere og journalister. En af dem der er blevet truet, er en tidligere journalist på CNN. Også en leder af en anden paramilitær gruppe er på siden, blevet truet med overskriften ”sidste advarsel” efter de to militsers magt kamp i området Baticalo på Sri Lanka.

En konsulent i integrationsministeriet som har Srilankanske rødder er en af skribenterne på flere hjemmesider ejet af paramilitær støtter. Konsulenten er søn af en tidligere milits medlem fra en tamilsk gruppe som engang opererede i Jaffna. Han er kendt i det tamilske samfund og i det tamilske miljø pga. hans anti tamilske holdning og sin negative holdning til den tamilske befrielseskamp.
Sammen med et par af sine venner oprettede konsulenten en integrations forening, muligvis med økonomisk støtte fra ministeriet. I foreningens blad omtales tamilske forældre ofte som uuddannede folk og kun dem der havde taget en højere uddannelse omtales som vel integrerede i det danske samfund.

Konsulenten som kom til Danmark som flygtning som mindreårig, bliver tit brugt af de danske medier som Sri Lanka ”ekspert”. I medierne præsenterer han sig som en der imod den tamilske befrielseskamp.
Flere gange har han udtalt at tamiler ikke tillader internationale nødhjælpsorganisationer at arbejde i det tamilsk kontrollerede område og at der derfor ikke findes nogen organisationer i Vanni området. Han har skrevet på en af de paramilitære hjemmesider at SLMM ikke engang havde noget kontor i Vanni.

SLMM havde sit kontor i byen klinochi i Vanni hvor der også var danske observatører indtil de blev ”udvist” pga. EU´s beslutning om at tage side i konflikten og stemple tamilernes befrielses kamp som terrorisme.

På nuværende tidspunkt arbejder flere internationale organisationer i Vanni her i blandt danske. For nylig udtalte FN`s flygtninge organisation UNHCR sig om flygtninge krisen i Vanni og Sri Lankas forhindring af nødhjælp til Vanni, hvilket også beviser UNHCR`s tilstedeværelse i Vanni.
Konsulenten spreder altså på diplomatisk vis falske oplysninger som kan skade tamilernes befrielses kamp til fordel for Sri Lanka som i årtier har undertrykt tamiler i deres eget land.

I DR´s tankevækkende program Orientering d.27.juli gentager konsulenten sin fortælling om at tamiler afviser internationale organisationer mens de andre i panelet snakker om overtrædelser af menneskerettighederne som forgår i Sri Lanka og i tamilernes område som er besat af Sri Lanka.

Konsulenten fortæller at menneskerettigheds overtrædelser også finder sted i det befriede tamilske område og at det er derfor tamilerne ikke tillader INGO`er. Ifølge konsulenten har han dog aldrig selv været i de områder han taler om, heller ikke engang under våbenhvilen. Han kender muligvis til landsviger loven i det befriede område, en lov som kan straffe landssvigere ligesom man efter Danmarks befrielse brugte loven imod dem der havde samarbejdet med tyskerne mens Danmark var besat. Disse blev holdt som fanger i Frøslevlejeren.

Konsulentens udtalelser bliver ikke mod argumenteret af andre i panelet i DR´s tankevækkende program. Da konsulenten udtaler at han ikke ser nogen anden mulighed for en fred her og nu, end at Tamilernes befrielseskamps leder, Prabhakaran blev DRÆBT, udtaler en lektor fra Københavns universitet, at Prabhakaran nok skal dø af sukkersyge sin sukkersyge. Lektoren siger ikke hvorfra han har fået kendskab til at Prabhakaran skulle lide af sukkersyge.

Denne udtalelse er sårende for tamiler, da tamilerne håber og tror at det kun er Prabhakaran der kan befri tamilernes land, sådan at tamiler kan leve på lige fod med alle andre nationer i verden. Det er svært at forstå hvordan DR kan tillade at sine panelmedlemmer i et radio program kan komme med sådan en udtalelse om en nation´s leder. Ville de også tillade sådan en udtalelse imod en dansk politiker?

Konsulenten (”Sri Lanka eksperten”)udtaler også at ”Prabhakaran ikke dur til forhandling men kun går efter magt.” Da Sri Lanka og Indien uden tamilsk tilstedeværelse, lavede en aftale vedrørende konflikten, tilbød Indien ikke en konsulentpost i et af ministerierne til Prabhakaran, men en statsminister post i det tamilske område. Prabhakaran afviste tilbuddet, da en sådan aftale ikke var bæredygtig i forhold til tamilerne krav. Prabhakaran sagde i øvrigt også dengang, at han ikke går efter en magtposition til ham selv. Prabhakaran er ikke en politiker, han er befrielses kæmper.

I en anden udtalelse sagde den Sri Lanka venlige konsulent fra indenrigsministeriet, at ”et antal kærne tigere er fængslet i Frankrig.” Der er nogle tamiler fængslet i Frankrig under mistanke for at samle penge til tamilernes befrielseskamp. Måske er der også nogen Sri Lanka venlige konsulenter der er ansat i ministerierne i Frankrig. Hvis man skal fængsle tamiler for at støtte deres lands befrielseskamp, skulle man fængsle flere tusinde tamiler, måske flere millioner. Eksil tamilerne støtter deres lands befrielse, ligesom jøderne i sin tid.

Hvordan kan en af ministeriets konsulenter stemple disse som kærne tigere? Der er også en sag i Danmark imod TRO Danmark. Hvordan kan man forvente en fair rettergang i DK og hvordan kan tamiler have tillid til det danske indenrigsministerium, når man har en konsulent siddende der, med anti-tamilske holdninger til fordel for Sri Lanka?


%d bloggers like this: