Danske hjemmesider publicerer video med usømmelig omgang med lig, som had til tamiler.

Home » homepage » Danske hjemmesider publicerer video med usømmelig omgang med lig, som had til tamiler.

Den foruroligende video med Srilankanske soldater der mishandler dræbte kvinde lig, findes nu på mindst to af de pro-Srilankanske hjemmesider der findes i DK. Videoen var tidligere på Youtube, hvorfra den igen er fjernet pga. dens uhyggelige karakter. Ud fra samtaler i videoen tyder alt på at det er Srilankanske soldater der selv står bag optagelsen og at ofrene er kvindelige medlemmer af de tamilske tigre. De Srilankanske soldaters optræden på videoen samt publiceringen på Youtube, viser deres tydelige had til tamilerne. Efter at videoen var blevet fjernet af Youtube, publicerede paramilitære tamiler videoen på deres hjemmesider og viser deres had til tamilerne. I Danmark synes alt tilladt, når det handler om had til tamiler.

For at omgås loven har hjemmesiderne i Danmark publiceret videoen med overskriften ”Denne umenneskelige handling af Sri Lanka skulle fordømmes” indlægget med videoen fra d.8. januar står stadig øverst på forsiden af hjemmesiderne og det eneste indlæg på siderne der er imod Sri Lanka.

Den Australske TV og Radio SBS og BBC som har fortalt denne grusomme overtrædelse af menneskerettighederne har kun vist en sløret udgave af omtalte video.

De omtalte hjemmesider fra Danmark har gentagne gange udstedt dødstrusler imod tamiler. Sidst mod en australsk tamilsk mand i d.25 oktober pga. hans udtalelse i BBC imod paramilitsen Karuna. Få dage efter truslen, blev manden beskudt i Colombo og dræbt. Få timer efter at tamilvoice havde skrevet om truslen fra DK og om drabet, fjernede hjemmesiden alt fra deres hjemmesider og vendte tilbage efter et par uger med et nyt design.

Interne kilder i Paramilitære grupper siger til tamilvoice at efter drabet på den australsk tamilske mand som formelt var leder af Karunagrupppen, har 2 danske tamiler rejst til Sri Lanka hvoraf den ene skal stille op for Karunagruppen til valget i Sri Lanka som forventes afholdt i 2009.

Colombo avisen The Sunday`s leder hvis chef redaktør blev myrdet i Colombo i torsdags efter afsløring af Sri Lankas præsidents korruption, har ligeledes d.02 marts.2008 afsløret at redaktøren for den omtalte hjemmeside fra Danmark flere gange har rejst til Sri Lanka hvor han har boet på luksus hotel i Colombo med alt betalt af Sri Lankas regering.

Relaterede nyheder


%d bloggers like this: