Sri Lanka advarer FN, INGO og internationale medier og vestlige diplomater i landet

Home » homepage » Sri Lanka advarer FN, INGO og internationale medier og vestlige diplomater i landet

Sri Lankas strenge regering advarede søndag de vestlige ambassadører, nyheds bureauer og uafhængige organisationer om store konsekvenser, hvis nogen af dem gav LTTE en chance.
”De vil blive jaget væk, hvis de forsøger at give LTTE terroristerne en chance på et tidspunkt hvor sikkerhedsstyrkerne, med svære tab, bekæmper de sidste af dem.” Sagde forsvars sekretær Gotabaya Rajapaksa til stat eget avisen The Sunday Island. Avisen fortalte endvidere at Rajapakse ikke var mild i sin tone, da han sagde at nogle ambassadører, specielt fra Tyskland og Schweitz opførte sig uansvarligt. Han sagde også at CNN, Al-Jazeera og specielt BBC brugte filmklip fra LTTE websider til at sætte fokus på de civiles hårde skæbner.

”Disse video klip viser ikke bombninger eller eksplotioner”, sagde Rajapakse.

“Det var uansvarligt ikke at tale om de civile der blev holdt tilbage I krigszonen af LTTE, mens de kun kom med udtalelser til fordel for LTTE:

Han beskyldte BBC`s Anchor Chris Morris for at have været i ledtog med LTTE siden 1990èrne.

“Hvis han ikke opfører sig ansvarligt og bliver ved med at skabe panik, vil jeg blive nødt til at jage ham ud af landet,” advarede Rajapakse, som er bror til Sri Lankas præsident Mahinda Rajapakse og amerikansk statsborger

Rajapakse sagde at medlemmer af det internationale samfund, specielt ambassadører fra Tyskland og Schweitz, som forsøgte at skabe panik, vil få samme behandling.


%d bloggers like this: