Nyheder

TRO-Danmark´s stor mængde midler til ca. 250.000 flygtninge er forhindret

I øjeblikket har TRO på Sri Lanka opgjort antallet af flygtninge i Vanni områder, hvilke er kontrolleret af LTTE, til i alt 249.612 personer. Flere TRO organisationer verden over er på den ene eller anden måde blevet forhindret i at hjælpe disse flygtninge. her i Danmark, er som bekendt blevet ”frosset”, i den forståelse at der ikke har mulighed for at sende penge til disse mennesker, selvom TRO-Danmark har en stor mængde midler til rådighed som TRO-Danmark er ivrige efter at få sendt til de mennesker på Sri Lanka, som lever under træer og på offentlige områder.

”Ligeledes har mange mennesker kontaktet os, for at vi skal formidle deres penge til folkene i nød, da det er vores tidligere samarbejdsorganisation der arbejder med flygtningene i felten på Sri Lanka. Derfor har vi kontaktet andre store danske NGO´er som arbejder i området, med håb om hjælp til formidling af vores økonomiske midler til mad, medicin og tøj til disse flygtninge.”

”Situationen ser meget sort ud for disse knap 250.000 mennesker, der er flygtet fra den Sri Lankanske hærs skydninger og angreb i flygtningenes tidligere område.”
Vi arbejder hårdt på at få vores sag her i Danmark afsluttet, så vi kan genoptage vores humanitære arbejde på Sri Lanka.” Skriver TRO-Danmark som kan kontakt pr. Tro@troonline.dk. Komplet rapport(På engelsk): Situationsrapport pr. 1. september