Sri Lankas hær har påbegyndt sit frygtede angreb mod ”sikkerzonen”

Home » homepage » Sri Lankas hær har påbegyndt sit frygtede angreb mod ”sikkerzonen”

Det frygtede angreb fra Sri Lankas hær i mod den såkaldte ”sikker zonen” hvor der lige nu befinder sig 160,000 civile, startede ved midnat danske tid. Sri Lankas hær angreb fra 3 sider med tunge våben. Sri Lankas flyvevåben og flåde deltog også i dette såkaldte sidste angreb imod ”sikkerzonen”. Der er desuden meldinger om at hæren vil angribe med gift gasser. Tamils Rehabilitation Organisation (TRO) som er den eneste nødhjælps organisation som permanent hjælper civile i den såkaldte ”sikker zone”, har i et åbent brev til de mest magt fulde ledere i verden skrevet ” “At hvis denne frygtede offensiv finder sted, vil mere end 10.000 blive dræbt, da området er tæt befolket, og der ikke er ly for bomber, granater og kugler.”
I går erklærede de tamilske tigere ensidig våbenhvile, efter opfordring fra det internationale samfund, men den Srilankanske regering betragtede våbenhvilen som en vittighed.
Nyheden om det forestående blodbad, frustrere eksil tamilerne yderligere og har fået folk på gaden i flere store byer i Europa. I Danmark er en større flok tamiler på vej mod udenrigsministeriet i København.


%d bloggers like this: