Tid til at indlede “krig” mod statsterror.

Home » homepage » Tid til at indlede “krig” mod statsterror.

Terrorstaten Sri Lanka har inden for de sidste 24 timer, dræbt op mod 3500 civile og såret mere end 5000. Angrebet mod de civile fortsætter og verdens samfundet ser stadig passive til. I de sidste par måneder har tamiler over alt i verden, været på gaderne og på fredelig vis demonstreret over de 100 vis af drab der har fundet sted hver eneste dag. Verdenssamfundet har gentagne gange givet løfter om at gribe ind, men intet er sket og drabstallet er nu steget til tusindvis hver dag. Civile terroriseres til at flygte fra deres oprindelige land og modtager til gengæld bistand fra den internationale verden.

Terrorstaten Sri Lanka har sortlistet en medarbejder fra menneskerettighedsorganisationen Human Rights Watch fordi hun har afsløret Sri Lankas terror mod den tamilske nation. I dag er en gruppe journalister fra den britiske tv station Kanal 4, blevet anholdt og udvist fra Sri Lanka, fordi tv stationen havde afsløret forholdene i Sri Lankas koncentrationslejre. Det internationale samfund ser også her, passivt til og de danske medier fortæller slet ikke historierne til den danske befolkning.

Efter at omkring 3000 mennesker i USA blev dræbt ved et terror angreb d. 11.september 2001, har det internationale samfund indledt sin såkaldte krig mod terror. Hele den vestlige verden sympatiserede dengang med den amerikanske befolkning og de danske medier beskæftigede sig med det i døgndrift.
Det tamilske samfund har i dag været vidne til og offer for samme slags tragedie pga statsterror. Det er på tide at verdenssamfundet kigger på statsterror.

Venskabelige telefonsamtaler mellem den danske og Sri Lankanske udenrigsminister og deres udtalelser efterfølgende, har ikke båret frugt, nu skal der handling til at stoppe stats terror angrebene, på ligefor med krigen mod terror. For at presse den danske regering til at handle mod statsterror, samles tamilerne ved Udenrigsministeriet i morgen d.11/5 kl.10.00. Alle som vil kæmpe imod statsterror, og vil hjælpe til med at forhindre udryddelsen af den tamilske nation kan deltage.


%d bloggers like this: