Pengeafpresningen blandt tamiler i udlandet for at befri deres familie medlemmer.

Home » homepage » Pengeafpresningen blandt tamiler i udlandet for at befri deres familie medlemmer.

vilippuParamilitære grupper er de eneste der har adgang til Sri Lankas militær drevne “flygtningelejre” hvor de forsøger at ”hjælpe” flygtninge der har familie i udlandet ud, ved brug af pengeafpresning. En paramilitær mand fra Tyskland ved navn Jeganathan som tog til Sri Lanka sammen med flere andre paramilitær folk fra udlandet, her i blandt to fra Danmark i februar måned, er permanent i området nu, hvorfra han sender oplysninger videre til sine venner i udlandet som et led i pengeafpresningen. Løsesummen størrelse er fra 300.000 ruppes ca. 15.000 danske kr. og opefter.

Danske Mikkel W. Kaagaard der for nylig har optrådt i de danske medier som Sri Lanka ekspert, er allieret med disse paramilitære personer i Danmark samt med en Singalesisk nationalistisk aktivist som var Mikkel W. Kaagaards studiekammerat.

Denne gruppe dannede for nylig en hjemmeside som oplysningskampagne blandt andet for at Sri Lankas regering kunne få økonomiske midler til fortsat at kunne opretholde sine lejre.

Mikkel W. Kaagaard skiver i går på sin blog på een af de paramilitæres danske hjemmesider, at en del af flygtningene fra lejrene har taget del i det væbnede oprør og dermed begået kriminelle handlinger, men undlod at fortælle hvor denne oplysning stammer fra.

Sri Lankas regering har opkaldt sine militær drevne ”flygtninge” lejre efter tamilske afhoppere, her iblandt dansk tamileren Arunasalam.


%d bloggers like this: