“Vi er singalesere. Dette land er også singalesisk. Så lyt tamiler” Sagde Sri Lankas præsident til tamilerne i Jaffna.

Home » homepage » “Vi er singalesere. Dette land er også singalesisk. Så lyt tamiler” Sagde Sri Lankas præsident til tamilerne i Jaffna.

Sri Lankas præsident råbte til tamilerne under sit vælgermøde i Tamilernes historiske by, Jaffna i torsdags at ” Vi er singalesere. Landet er også singalesisk. Så lyt derfor til mig i Tamiler. Hvis ikke i kan lytte uden at være vittige, så rejs”. Præsidenten kom med sin udtalelse under sin tale på både singalesisk og på tamilsk som han holdt ved hjælp af rulletekster på Duraiappa Stadium i Jaffna. Da folk begyndte at råbe vredt, sagde præsidenten endvidere vredt til de råbende tamiler; ” Jeg vil ikke stoppe. Fordi i råber, vil jeg sige endnu mere på tamilsk”. En af Minister Douglas Devanadas embedsmænd, tog da mikrofonen væk fra præsidenten og forsøgte at berolige de fremmødte. Minister Devanada, tamiler og leder af EPDP som er en af Sri Lankas paramilitær grupper, var også til stede.

I forbindelse med en drabssag på en 17 år gammel tamiler, udstedte retten i sidste uge, arrestations ordre på en af EPDP`s para militser fra Nunavil lejren i Jaffna. Den eftersøgte mands overordnede fra Nunavil lejren, sad på scenen lige bag præsidenten under valg mødet i Jaffna.


%d bloggers like this: