3 dage ovre og over 100 km tilbagelagt til fods – Walk in Justice Danmark

Home » homepage » 3 dage ovre og over 100 km tilbagelagt til fods – Walk in Justice Danmark
3 dage ovre og over 100 km tilbagelagt til fods – Walk in Justice Danmark

De første 3 dage er ovre. Den 4. dag er nu påbegyndt. De tre tamilere, Maheswaran Ponnampalam,
Partheepan Thambyrajah og Manoharan Manoranjithan påbegyndte deres kampagne for retfærdighed torsdag den 14/10 2010 fra Herning Rådhusplads. En kampagne ved navn “Walk for Justice”, for at gør opmærksom på de menneskerettighedskrænkelser mod tamilerne som aktuelt er og har været pågående på øen der nu kaldes Sri Lanka (Ceylon).

Den første dag tilbagelagde de ca. 30 km fra Herning til Brande med det sidste sted som hviledag. Dag 2 d. 15/10 2010 påbegyndte de tidligt om morgenen deres gang til fods og ved ca. Kl. 18.00 nåede de Rådhuspladsen i Vejle. Her var samlet godt 100-150 tamilere, for at vise deres støtte og opbakning til deres kampagne.

I går på den 3. dag aften nåede de til Nørre Aaby på Fyn og i dag forsatte de imod Odense.

En tur på ca. 40 km’s gang hver dag er hårdt, men trods dette forsikrede de 3 tamilere, at deres vilje var stærk og tanken om at deres kampagne, kan være med til forbedre livet for de nu undertrykte tamilere på øen der kaldes Sri Lanka, holder dem i gang og vil føre dem hele vejen til Kbh. Ligeledes håber de på at få retfærdighed for de undertrykkelser og diskriminationer, tamilerne har været udsat for over de sidste 60 år på øen.


%d bloggers like this: