Danmark

Troels Ravn fra socialdemokraterne anerkender tamilernes ønske om ret til selvbestemmelse.

I en kommentar til vores artikel “Troels Ravns valg video møder kritik blandt tamiler.” fra i går skriver folketingskandidat for socialdemokraterne Sydjylland storkreds, Troels Ravn, at han anerkender tamilernes ønske om ret til selvbestemmelse i de tamilske områder, og mener, der må oprettes en uafhængig international kommission, som skal undersøge, hvem der har ansvaret for det folkemord tamilerne i Sri Lanka blev udsat for i 2009.

Her følger hele kommentaren fra Troels Ravn til TamilVoice Danmark.>>>>>

Kære Tamilvoice
Kære tamiler
Jeg vil gerne give følgende kommentarer til min tamilske valgvideo.

Som politiker er det vigtigt for mig at arbejde med integration. Jeg arbejder for at sikre alle de mennsker, som kommer til Danmark en god tilværelse med uddannelse og job. Jeg bruger tamilerne som eksempel på god integration, fordi tamilerne klarer sig fint i Danmark – børnene får uddannelse og de voksne er aktive på arbejdsmarkedet. God integration handler også om, at vi skal have respekt for hinandens forskellige kultur, vaner og levevis – vi har lov til hver især at komme med vores egen “rygsæk”.

Jeg arbejder også for, at tamilerne i Sri Lanka skal have de bedste forhold for at leve et godt liv. Som politiker kæmper jeg for demokrati og menneskerettigheder. Det gælder om at finde politiske løsninger på konflikter. Jeg anerkender tamilernes ønske om ret til selvbestemmelse i de tamilske områder, og jeg mener, der må oprettes en uafhængig international kommission, som skal undersøge, hvem der har ansvaret for det folkemord tamilerne i Sri Lanka blev udsat for i 2009.

Jeg vil endvidere arbejde for, at der over hele verden sættes fokus på de nationale mindretal og på mindretallenes ret til demokrati og menneskerettigheder.

Jeg ser frem til et fortsat godt samarbejde med tamilerne i Danmark.

Bedste hilsener

Troels Ravn
Folketingskandidat (S)
Sydjylland Storkreds