>Skal tamilerne være med til at fejre 60 års dagen for Sri Lankas besættelse af Tamileelam?

Home » homepage » >Skal tamilerne være med til at fejre 60 års dagen for Sri Lankas besættelse af Tamileelam?

>På nogle hjemmesider kan man i disse dage læse, at nogle er i gang med at arrangere en fodboldkamp mellem eksil tamilere fra EU og Sri Lankas fodbold landshold. Kampen skal spilles på 60 års nationaldagen for Sri Lanka, hvilket er dagen hvor Sri Lanka besatte Tamileelam. Arrangørerne bag kampen, bruger flere steder i deres artikel om projektet for fred, ord som Tamileelam, Eelam, ord brugt til at narre tamilerne og for at få støtte fra tamilerne og vise til omverdenen at tamilerne har et godt forhold til Sri Lanka og ikke støtter tamilernes befrielseskamp.Sri Lankas regering har gjort meget for at ødelægge eksil tamilernes mulighed for at støtte tamilernes befrielseskamp blandt andet med støtte fra paramilitære grupper som driver flere hjemmesider mod tamilernes befrielseskamp. Sri Lanka har sendt flere af sine efterretningsfolk og militær folk ud i verden som ambassadører, disse folk skal styre Sri Lankas propaganda rundt om i verden og bruger eksil tamilere til dette arbejde.
Tamilerne kan selvfølgeligt spille fodbold mod Sri Lankas landshold, for tamilerne har aldrig haft til formål at udslette Sri Lanka eller noget andet land og er heller ikke imod den Singalesiske befolkning, men på nuværende tidspunkt hvor Sri Lanka har besat Tamileelam og dagligt forbryder sig mod Tamilske civile, er vi nødt til at boykotte alt fra Sri Lanka, da Sri Lanka bruger alle sine midler til våben, som bruges mod tamilerne. Tamilere har længe opfordret ikke kun hinanden, men også omverdenen til at boykotte Sri Lanka, import af vare fra Sri Lanka, Sri Lankas flyselskaber og sportsbegivenheder. For nylig lavede eksil tamiler i New Zealand en stor demonstration da, Sri Lankas cricket hold spillede mod New Zealand.
Det er på tide at vi tamilere vågner op og ikke falder for Sri Lankas taktiske fristelser.
Ca.19 000 har ofret deres liv indtil nu i kampen for befrielsen og flere tusinde står klar ved fronten. Hele den tamilske befolkning lider under Sri Lankas besættelse. Vi som eksil tamilere har fået bedre levevilkår i vesten kan ikke acceptere at kommende generationer også skal lide under denne besættelse. Vi kan både deltage i sportsbegivenheder og have diplomatisk arbejde med Sri Lanka, når Sri Lanka har anerkendt Tamileelam som en ligeværdig nation.

Comments Closed

%d bloggers like this: