Sri Lankas ambassade betalte 50.000 Euro for mord på tamiler i Paris.

Home » homepage » Sri Lankas ambassade betalte 50.000 Euro for mord på tamiler i Paris.
Sri Lankas ambassade betalte 50.000 Euro for mord på tamiler i Paris.

Ifølge den franske avis Le Parisien, er to mænd mandag blevet tilbageholdt i forbindelse med drabet på Nadarajah Mathinthiran, der var leder for TCC i Frankrig (Det tamilske samordningsudvalg i Frankrig). De to tilbageholdte der begge er 33 år gamle og beskrives som værende af Srilankansk nationalitet, blev anholdt søndag morgen i henholdsvis Villeneuve-Saint-Georges og La Chapelle. Begge de anholdte benægter at have været involveret i drabet på Mathinthiran, også kaldet Parithi, der blev skudt ned med 3 9mm`s kugler, da han forlod TCC`s kontor i Paris.

Ifølge den franske avis, er den ene af de anholdte mistænkte i sagen dog kommet med visse indrømmelser overfor efterforskerne af mordet, der fortæller: “Denne mand påstår at han blev kontaktet af en person med relation til Sri Lankas Ambassadør i Frankrig, der tilbød ham en belønning på 50.000 Euro samt et Srilankansk pas til gengæld for henrettelsen. Alle disse oplysninger bliver undersøgt.”

Mathinthiran`s datter Saarrah har også antydet til avis Le Parisien at den Sri Lankanske regering er ansvarlige for drabet.

Relaterede: Tamilsk politisk aktivist – skud dræbt i Paris.

Comments Closed

%d bloggers like this: