Tamilsk demokratisk forum skriver at de sender oplysninger til Sri Lankas efterretning.

Home » homepage » Tamilsk demokratisk forum skriver at de sender oplysninger til Sri Lankas efterretning.

Imens at Politiets Efterretningstjeneste (PET) advarer om at Danmark er fyldt med spioner fra fremmede magter, skriver tamilsk demokratisk forum at de har videresendt oplysninger til Sri Lankas efterretnings tjeneste omhandlende en dame fra Frankrig som har beskyldt Sri Lankas militær for at stå bag henrettelsen af en hindu præst i Trincomalee.
Tamilsk demokratisk forum har ifølge DR- Nordjylland, tidligere haft møde med daværende justitsminister Lene Espersen. Redaktør på Tamilsk demokratisk forums hjemmeside, A. Kumarathurai har to gange været i Sri Lanka i år og ifølge aviser fra Sri Lanka, har rejserne og de meget dyre ophold på luksushotel, været betalt af Sri Lankas regering.
Hr.Kumarathurai skrev i går en meget hadefuld artikel henvendt til dem der er imod at den paramilitære leder Karuna er blevet udnævnt som parlamentsmedlem af Sri Lankas præsident. I artiklen nævner han Amnesty Internationales Asiens ansvarlige, Sam Zarifi, som han beskylder for at være falsk menneskerettighedsforkæmper, fordi Sam Zarifi tillod sig at kritiserer Karunas tiltræden i parlamentet. ( foto : Anonyme kilde.)
læs også: Tamilsk demokratisk forum i Danmark sniger sig udenom.


%d bloggers like this: