Sri Lankas regering kalder Solheim en løgner.

Home » homepage » Sri Lankas regering kalder Solheim en løgner.

45Sri Lankas regering anklager komiteen for udviklingsbistand (OECD) og den tidligere norske formand for fredsforhandlinger Eric Solheim, for at være en løgner og en tilhænger af terrorister der var i ledtog med LTTE. Sri Lankas regerings talsmand og minister Keheliya Rambukwella udtaler at Eric Solheim havde en svaghed for separatistiske terrorister og altid handlede imod Sri Lankas regering og dets væbnede styrker.

 “Det var ham der arrangerede transporten af høj teknologisk kommunikationsudstyr samt reservedele til fly, fra Bandaranaike Internationale lufthavn til LTTE i det nordlige Sri Lanka. Kort sagt gjorde Solheim en masse skade på Sri Lanka og dets folk, mens han gav sig ud for at være fredsforhandler” Siger Rambukwella.

Da Solheim på et tidspunkt antydede overfor Rambukwella, at præsident Rajapaksa løj, benægtede Rambukwella det fuldt ud og beskyldte istedet Solheim for at lyve.

Sri Lankas regering er på ingen måde bekymret over Solheims udtalelse om, at han var parat til overfor UNHRC, at fremlægge beviser på Sri Lankas påståede krigsforbrydelser der angiveligt fandt sted under Sri Lankas hærs sidste humanitære operation. Siger han videre.

457Rambukwella benægter tilmed i sit svar til en journalist, at en kinesisk militærbase i Hambbantotota, man har kunnet læse om i internatiolale medier, skulle være under opførelse.

“Enhver kan besøge Hambantota og se om der er noget sådant under opførelse” – slutter han.

 

Comments Closed

%d bloggers like this: