opdateret – Slagsmål ved tamilsk sportsdag i Grindsted.

Home » homepage » opdateret – Slagsmål ved tamilsk sportsdag i Grindsted.

HjemstavnsforeningTamilsk Hjemstavnsforening i Grindsted afholdte sin årlige idrætsdag i lørdags. Selvom vejret var blandet med regn og sol, var der stor tilslutning fra hjemstavnsforeningens medlemmer, hvis børn dystede i tamilske lege og atletik

Ved arrangementet opstod et mindre slagsmål bland deltager, her blev Billund kommunes byrådsmedlem Jeyaraj Rasiah ( Ratch )fra socialdemokratiet overfaldet af en forælder, som beskyldte byrådsmedlemmet for at have chikaneret sin datter.

Som kommentar til vores artikel, har byrådsmedlem Ratch fortalt at han ved arrangementet stod for salg af mad. Der var en stor og lille menu af maden. Ved udlevering af mad til en bekendt pige som ville have den lille menu, sagde han til hende, at “når! du holder den slanke linje”.  Inden da havde han solgt en stor menu til en anden pige, som misforstod udtalelsen om den lille menu og en slank pige og ringede efter sin far. Faderen klagede over byrådsmedlemmet fordi til han havde fået datteren til at føle sig stor. Faderen angreb derefter byrådsmedlemmet på stadion.

Flere deltagere der var tilstede ved arrangementet, bekræfter byrådsmedlemmets udtalelse.

Comments Closed

%d bloggers like this: