De tamilske tigres leders datter, står frem i medierne.

I mange år, har det været uvist, hvad der var sket med LTTE`s leder og hans familie, efter krigens slutningen i 2009. Sri Lankas regering påstod dengang, at hele familien var blevet dræbt i krigen, men tamilerne har hele tiden tvivlet på dette.

Sidste år i november, stod LTTE lederens datter Thuvaraka Pirabhakaran frem for første gang, hvor hun gav en tale via Youtube. Mange tvivlede på ægtheden af talen. I dag d.25.02.2024 gav hun imidlertid sit første interview til en tamilsk radio i Australien, interviewet blev udsendt på deres youtube kanal. I interviewet fortalte hun, at hun er i jævnlig kontakt med sin mors familie i Danmark, blandt andet hendes morbror og at hendes moster har besøgt dem sidste år, på et ikke navngivet sted. Hun er ikke i kontakt med sin familie på faderens side, der også bor i Danmark. Endvidere beklagede hun, at mange har sået tvivl om hvor vidt også hendes mor, LTTE lederens kone, var i live – det er hun. Thuvaraka Pirabhakaran siger at hun ønsker at arbejde for tamilernes sag på fredelig politisk vis.

Thuvaraka mistede begge sine brødre under krigen, hendes lillebror blev som 15 årig henrettet af det Srilankanske militær, mens hendes storebror døde i kamp.

Der er endvidere forlydender om, at flere af de højtstående ledere fra LTTE, fortsat er i live, også LTTEs leder Veluppillai Pirabhakaran.